Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States
„Svatební koláč“ - čaj Pu Er lisovaný do tvaru koláče. Na jihu Číny v provincii Yunnan tradiční dar při zásnubách co symbol rodiny (kruhový tvar) a dlouhověkosti (Pu Er sám). V pádě tomto novější verse zpracování, kdy následná fermentace jest urychlena opakovaným napařováním zrajících čajových lístků (Pu Er typu "shou"). Místo původu: Menghai. Ročník 2013...
"Čtvrtý do party 2020". Zajímavý representant více fermentovaných, pevně rolovaných oolongů z optimisticky znějícího pohoří La-La Shan jižně od Taipei.
Pozoruhodný velkolistý červený čaj z historické čajové zahrady založené a osázené v 30.letech Japonci s použitím řízků prastarých divokých čajovníků z nejvyšších hor Tchajwanu. Plantážníkem i zpracovatelem čaje je malá rodinná firma (3 sestry), jedna z velmi mála reálně mezinárodně BIO-certifikovaných. Čaj vhodný k opakovaným zalitím.
Japonský zelený výběrový čaj typu Kabusecha (částečně zastiňovaný Sencha). Vhodný zejména ku osvěžení v horkých letních měsících. Jedinečný způsob přípravy spočívá v použití studené vody zchlazené ledem k přípravě prvního lehodného nálevu. Příprava dalších nálevů jž obvyklá - jako u čaje Sencha.
Nečajová specialita z Japanu (prefektura Shizuoka) ručně sbírané listy divoké střešně (druh sakury), zpracované rovněž ručně ve stylu oolongu. Pouhých několik listů umožní připraviti více nálevu přírodně vonného nápoje.
Unikátní salát vyrobený přímo z fermentovaných (nakládaných) čajových lístků.
Unikátní salát vyrobený přímo z fermentovaných (nakládaných) čajových lístků.
Dárková varieta věhlasného korejského zeleného čaje,pěstovaného v pohoří Jiri Shan v naprosto ekologických podmínkách na farmě dvorního dodavatele pana Cho.
Plně fermentovaný korejský čaj z rodinné farmy mistra Cho. Čajová vzácnost - jediná sklizeň v roce; čaj výhradně ručně sbíraný a zpracovávaný. V překladu "domácí čaje". V chuti lze nalézti stopy kakaa.