Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Dobrá čajovna Počet produktů: 22

na stránku
Zobrazují se 1 – 18 z 22 položek
  • Dhara White znamená v thajštině "Bílá hvězda" a je v kategorii Forest Friendly Farming na nejvyšší příčce. Forest Friendly Farming je hnutí za zachování původních divokých pralesů v oblastech, kde je čaj sklízen z divokých čajovníků.

  • Originelní čajové koření na rýži Takada (zelený čaj, mořské řasy, sezam, sušený tuňák, sůl).

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších v horské oblasti Ha Giang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu. 

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších než 100 let v horské oblasti Hagiang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.

  • Bájný nečajový nápoj turecké provenience v instantní podobě se salepu toliko příchutí (neobsahuje chráněnou orchidej samoutnou).

  • Základní sorta zeleného japanského čaje, určená ku běžnému pití. Plochý lístek světlezelené barvy a nálev charakteristické vůně pro japanský čaj. Lístky z čajovníku Kabukita, sklízené v období First Flush a Second Flush v oblasti Uji, prefektura Kyoto.

  • Výběrový čaj typu Kabuse (částečně zastiňovaný Sencha). Vhodný nejme pro osvěžení v horkých letních měsících.  Jedinečný způsob přípravy spočívá v použití studené vody zchlazené ledem k přípravě prvního lahodného nálevu. Příprava dalších nálevů již obyklá - jako u čaje Sencha.

  • Čajová zajímavost: Japanský zelený čaj zpracovaný tradiční methodou, při níž fermentaci zabráněno jest nikoli parou, ale horkým vzduchem v kovové pánvi ("kama" v japonštíně pánev).

  • Varieta práškového čaje Matcha, používaná v japanské kuchyni co ingredience do pokrmů rozličných.

  • Nový representant výběrového BIO - Matcha k čajovému obředu - vyšší třídy USUCHA.

  • Horská varieta čaje Sencha z oblasti Hamamatsu v prefektuře Shizuoka. "Čaj roku 2009". Temně zelený plochý lístek stejnoměrné velikosti, výrazné trávové vůně a nezaměnitelné chuti. Vyznačuje se pozoruhodnými povzbuzujícími účinky.

  • "Divočák" - lístky z divoce rostoucích čajovníků, lisované do tvaru koláče zrající přírodní formou ("sheng"). V yunnanských v pralesích objeveny byly původní divoké čajové stromy, ze kterých mnohdy akrobatickým způsobem sklízeny jsou zelené lístky pro ruční výrobu této podivuhodné delikatesy. Místo původu: Lincang. Ročník 2015 (sklizeň) - 2016 (lisování).

  • Unikátní salát vyrobený přímo z fermentovaných (nakládaných) čajových lístků.

  • Unikátní salát vyrobený přímo z fermentovaných (nakládaných) čajových lístků.

  • Dárková varieta věhlasného korejského zeleného čaje, tentokráte s BIO certifikací.

  • Historický mezník - BIO certifikovaný Rize Cay na pultech Dobré čajovny!

  • "Stříbrné jehly" - bílý čaj z vrcholových čajových tipsů - produkt mladých BIO-zahrad středoafrických.

  • Čaj z divokých čajovníků, sušený na slunci, bambusovými stvoly formovaný.

Zobrazují se 1 – 18 z 22 položek