Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Japonsko Počet produktů: 13

Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek
  • Základní sorta japanského zeleného čaj, určená ku běžnému pití. Plochý lístek světle zelené barvy a nálev charakteriscké vůně pro japonský čaj.

  • Specificky japanská delikatesa. V překladu znamená "čaj s neleštěnou rýží". Zelený čaj typu Bancha, obohacený smíchaním s praženou rýží. Touto kombinací získává své lákavé aróma a neobvyklou chutť. 

  • Excelentní, vysoce znamenitý japonský zelený čaj. Lahodná chuť a svěží trávová vůně jara dává prožít v šálu dotek nebes. Tento čaj patří k nejvýše ceněným produktům říše Nipponu. Pečlivá sklieň na zastíněných zahradách jest zárukou požitku nevšedního. Temně zelený prochý subtilní listek stejnoměrné velikosti, čerstvé trávové chuti a delikátní nasládlé vůně.

  • Delikátní čaj se specifickým aróma. V překladu znamená "Zlehka pražený čaj". Pražené řapíky světle hnědé barvy. Nálev hnědavé barvy, vůně čerstvě pečeného chleba. Doporučuje se zejména co vhodný nápoj po vydatném obědě.

  • Čajová zajímavost: Japanský zelený čaj zpracovaný tradiční methodou, při níž fermentaci zabráněno jest nikoli parou, ale horkým vzduchem v kovové pánvi ("kama" v japonštíně pánev).

  • Čaj zvaný stonkový či též řapíkový. V pádě tomto jedná se o vedlejší produkt vznikající při výrobě nejvybranějšího čaje Gyokuro. Světle zelené řapíky s příměsí nestejnoměrných lístků, nálev svěží zelené barvy a výrazně trávové  vůně.

  • Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "hustý čaj"). Výběrový produkt slvné kyótské firmy Marukyu Koyamaen.

  • Eksklusivní japanská specialita, používaná při čajovém obřadu japanském. Čerstvý zelený čaj ze zastiňovaných zahrad, velejemně mletý. Prášek svěle zelené barvy, silného trávově čerstvého aroma.

  • Varieta práškového čaje Matcha, používaná v japanské kuchyni co ingredience do pokrmů rozličných.

  • Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "řídký čaj").

  • Nečajová specialita z Japanu (prefektura Shizuoka) ručně sbírané listy divoké střešně (druh sakury), zpracované rovněž ručně ve stylu oolongu. Pouhých několik listů umožní připraviti více nálevu přírodně vonného nápoje.

  • "Čaj roku 1995, 2014 a 2015". Jedná se o prvotřídní typ japonského zeleného čaje, tvarovaného všakčínskou metodou. Nálev jest svělezelené barvy. Čaj i po několikerém zalití vydá v šálu vzácné aróma, milci čaje označované co "chlebovitost".

Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek