Filtrování
Nahrávám...
„Ja Aum" je vyráběn s použitím „popelové" technologie – vzniká tzv. „Popelka“. Mimořádně neobvyklé chuti je dosaženo vařením lístků v popelové vodě. "Suja Tea" je označení pro tradiční přípravu čaje s máslem a solí. V našich podmínkách lze čaj připravovat jako tmavý Puer.
Barmský zelený čaj ze Shanského státu na východě země poblíž hranic s Yunnanem v Číně. Je sbírán z polodivokých čajových stromů vzrůstu 3 – 5 m. V jeho chuti se projevuje charakteristické zemité aroma způsobené sušením nad plameny z exotických dřev.
Barmský červený čaj ze Shanského státu na východě země. Jedná se o listový fermentovaný čaj z polodivokých čajových stromů. V chuti připomíná divoké čaje z Vietnamu či z Číny. Svolný k mnoha nálevům s neutuchající vydatností.
Vietnamský zelený čaj vyšší třídy ze zahrad tradiční oblasti Thai Nguyen na severu Vietnamu, v pádě tomto ve formě volně sypané. "Čaj roku 1994".
Bílý ručně sbíraný čaj s oblastí Chamg Mai v džungli z divokých čajovníků typu Assamica. Baleno po 40g
Evropská ojedinělost a unikát v DČ: Květy čajovníku pravého, pěstovaného v zahradách na pobřeží Atlantiku v okolí Porta.
Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších v horské oblasti Ha Giang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.
Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších než 100 let v horské oblasti Hagiang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.
Ochucený černý čaj s kousky strouhaného kokosu. V Dobrých čajovnách podáván pod názvem "Malajský tygr".
Svěží variace na klasickou recepturu: ovonění bergamotem toliko lehké, chuťo obohacena pomerančovou a citronovou kůrou.