Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Ostatní Počet produktů: 39

na stránku
Zobrazují se 19 – 36 z 39 položek
  • Ochucený černý čaj s kousky loupaných mandlí.

  • Marocká máta Nana sušená.

  • V překladu "Zelený čaj" - praotec japanských čajů, pěstovaný na mlžných svazích pohoří Jirishan na nejjižnějším pobřeží korejském. Sbírá sa a výhradně ručně zpracováná toliko ve 30denním období na přelomu dubna a května. Tentokráte s BIO certifikací.

  • Dárková varieta věhlasného korejského zeleného čaje, tentokráte s BIO certifikací.

  • Černý čaj aromatizovaný, s kousky sušeného ovoce.

  • Ačkoli se na severu Turecka, na úpatí Pontských hor, pěstuje teprve poměrně krátce (první platnáž zde vznikla až v polovině 20.století), získal si pro svůj nezaměnitelný charakter velkou popularitu.

  • Na počátku 20.století objevená bylina, vyskytující se v Kapské oblasti na jihu Afriky. Drobné červeno-hnědé jehličky nasládlé vůně, v šálu nálev červené barvy a bylinkově sladké chuti. Vhodný pro ty, jimž důvody jakékoli čaj pravý píti brání.

  • Ve 20.století objevená bylina, vyskytující se v Kapské oblasti na jihu Afriky. Drobné zeleno-žluté jehličky trávové vůně, v šálu nálev nazelenalé barvy, bylinné chuti. Vhodný pro ty, jimž důvody jakékoli čaj pravý píti brání.

  • Tradiční čínský aromatizovaný černý čaj.

  • "Stříbrné jehly" - bílý čaj z vrcholových čajových tipsů - produkt mladých BIO-zahrad středoafrických.

  • Čaj z divokých čajovníků, sušený na slunci, bambusovými stvoly formovaný.

  • Bájný nečajový nápoj turecké provenience v instantní podobě.

  • Zelený čínský čaj s marockou mátou Nana. Variace na tento čaj dle receptury z Maroka podávána je v Dobré čajovně též pod názvem "Pouštní duna".

  • Černý čaj aromatisovaný esencí vanilkou bourbon.

  • Čajová vzácnost - jediná sklizeň v roce; výhradně ručně sbíraný a zpracovávaný čaj z farmářské produkce - v pádě tomto fermentovaný. V překladu "domácí čaj". Tentokráte s BIO certifikací.

  • Argentinská varieta Yerby Maté, typická jednak světle šedavou barvou (způsobenou ročním zráním listů ve skladech s kontrolovanou vlhkostí), jednak řízeným přimísením stonků a jemného prachu do směsi. Právě tato struktura staletími osvědčená umožňuje tradiční opakované  zalévání v otevřené kalabase. 

  • Tradiční nápoj jihoamerických  Indiánů, postátná bylina cesmína paraguayská - v pádě tomto původu brazilského. Vyniká svými povzbuzujícímí účinky. Podává se v typické tykvi (kalabase) s kovovou trubičkou (bombillou). Pri větší koncentraci trpce nahořklá chuť, kterou lze zjemniti karamelisovaným cukrem či medem.

  • Rituelní specialita Dobré čajovny - 50g směsi koření (skořice, zázvor, hřebíček, fenykl, pomerančová kůra) + 50g Assamu CTC. Smísením vývaru z koření s čerstvě připraveným čajem, mlékem a medem vznikne známý nápoj pronikavé vůně, s účinky až mirně omamnými.

Zobrazují se 19 – 36 z 39 položek