Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States
Tradiční ovoněný čínský zelený čaj, oblíbený zejména v provincie Guangdong. Základní surovinou je výběrový zelený Mao Jian ("ochmýřené vrcholky"), opojná vůně květu magnolie dodává čaji též v chuti zvláštní a velice příjemný pocit sladkosti.
"Ochmýřené špičky" - oblíbený typ vícenálevového čaje z provincie Hunan. Na pláních severozápadní oblasti Xinjiang oblíbený zejména co účinný digestiv po tučných masitých hodokvasech.
"Puerové mini-koláčky" - novinka v nabídce. Výběrový Pu Er typu "shou" lisovaný do malých koláčků. Porce 8-9g vhodná na jednu konvičku, po snadném rozpůlení pak i na gaiwan. Čaj vhodný k opakovanému zalití.
„Jasmínový čaj“ - klasická čínská receptura. Zelený čaj ovoněný květem jasmínu arabského.
Jasmínový čaj - "Ptačí jazýček" - (doslova „špička vrabčího jazýčku“). Delikátní sorta fujianského jasmínového čaje. Drobné tmavě zelené ploché lístečky, stejnoměrně svinuté, s typicky minimálním výskytem jasmínových květů. Přesto však tento čaj vyniká pronikavou vůní jasmínu a výraznou chutí.
Pozoruhodný vedlejší produkt zpracování rychleného typu čaje Puer (Shou). Během opakovaného procesu dlouhodobého zrání usazují se ve spodní části vrstev čaje hrudky, které se po čase odloupnou a usuší. Důsledkem tohoto procesu jest Puer, který is i během mnohonásobného zalití zachová nezvyklou jemnost vůně a delikátnost chuti. V Číně též označován jako...
Dodatečně fermentovaný, v Evorpě dříve neobvyklý tmavý čaj z jihočínské provincie Yunnan. Temně hnědý list s šedavým leskem na povrchu. Tento čaj vyznačuje se typicky specifickým (zemitým) aróma starých buddhistických klášterů. Vyžaduje delší čas pro luhování, v šálu pak vydá nálev až kávově temné barvy. Po prvním překvapení chutná podmanivě.
"Buddhův čaj z ostrova Putuo" - balený v originelní krabičce. Jeden z pěti nejvěhlasnějších čajů Číny. Téměř dvaapůltisíciletá tradice jest nepochybnou zárukou, že čaj tento pěstovaný v zahradách mezi kláštery buddhistickými na ostrůvku v moři Východočínském a výhradně ručně zpracovávaný kvalitou superiorní oplývati bude.
"Hedvábné výhonky qimenské" - Čaj roku 1999 z provnincie Anhui. Jarní výhonky pečlivě svinuté, kudrnatě načechrané. Nálev velevonný, sladce vonný i vydatný zároveň.
Zástupce "sheng" (přírodně zrajících) Puerů v nabídce Dobré čajovny - zdařilý nástupce Qing Bing Cha. Místo původu: Menghai. Ročník 2014 (sklizeň) - 2015 (lisování).
V překladu - Dračí perly z pohoří Tai Mu. Čaj je vyrobený z tenkých, slabě ochmýřených výhonků, které jsou při zpracování pracně srolovány do pravidelných kuliček o velikosti hrachu.
V překladu - Dračí perly z pohoří Tai Mu. Čaj je vyrobený z tenkých, slabě ochmýřených výhonků, které jsou při zpracování pracně srolovány do pravidelných kuliček o velikosti hrachu. Ovoněný květy jasmínu.
Věhlasný oolong z čínské provinci Fujian, údolí Anxi, v pádě tomto v moderní versi inspirované Tchajwanem.
"Zelená bohyně Kuan Jin" - vskutku bohyně mezi čínskými oolongy. "Čaj roku 2007". Vyzrálý list tmavě zelený, pevněji svinutý. Budiž tato špičková třída proslulého produktu přímořské čáasti provincie Fujian z okolí města Anxi průvodcem po nejvyšších patrech škál chuti i vůní.