Filtrování
Nahrávám...
Tradiční jihoamerický kofeinový nápoj.
"Stříbrné jehly" - zdravé, silné, ale hlavně křehké ochmýřené výhonky čaje jsou sbírány a zpracovávány výhradně ručně.
Rituelní specialita Dobré čajovny - 50g směsi koření (skořice, zázvor, hřebíček, fenykl, pomerančová kůra) + 50g Assamu CTC, v pádě tomto obohaceno o marockou mátu Nana.Smísením vývaru z koření s čerstvě připraveným čajem, mlékem a medem vznikne známý nápoj pronikavé vůně, s účinky až mirně omamnými.
Rituelní specialita Dobré čajovny - 50g směsi koření (skořice, zázvor, hřebíček, fenykl, pomerančová kůra) + 50g Assamu CTC. Smísením vývaru z koření s čerstvě připraveným čajem, mlékem a medem vznikne známý nápoj pronikavé vůně, s účinky až mirně omamnými.V pádě tomto kardamom navíc.
Rituelní specialita Dobré čajovny - 50g směsi koření (skořice, zázvor, hřebíček, fenykl, pomerančová kůra) + 50g Assamu CTC. Smísením vývaru z koření s čerstvě připraveným čajem, mlékem a medem vznikne známý nápoj pronikavé vůně, s účinky až mirně omamnými.
Originální směs koření Dobré čajovny, léty nejvyšší oblíbenosti osvědčená. V pádě tomto v BIO kvalitě.
Rituelní specialita Dobré čajovny, v pádě tomto pro teinu odpírače: 50g směsi koření (skořice, zázvor, hřebíček, fenykl, pomerančová kůra) + 50g Roibosu červeného. Smísením vývaru z koření s čerstvě připraveným nálevem roibosu, mlékem a medem vznikne jemná verse známého nápoje pronikavé vůně, s účinky až mírně omamnými.
"Perlový čaj" - tradiční technologií zpracovávaný zelený čaj z provincie Zhejiang, v Evropě též zvaný Gunpowder - "Special Grade". Je typický zpracování do malých, pevně svinutých kuliček, jež svým výrazným leskem dokladují výsostnou kvalitu a čerstvost tohoto čaje.
"Pu Er v Bambusu" - raritní delikatesa: čaj Pu Er typu "shou", lisovaný do čerstvých stvolů bambusu, ve kterých dále vyzdrává do až podivuhodné jemnosti a šťavnatých chuťových tónů. Místo původu: Menghai. Ročník 2007 (sklizeň) - 2008 (lisování).
Čaj Pu Er lisovaný tradicionelně do tvaru cihly, vhodný k opakovanému zalití. Místo původu: Menghai. Ročník 2017 (sklizeň) - 2018 (lisování).
Čaj Pu Er lisovaný tradicionelně do tvaru cihly, vhodný k opakovanému zalití. Místo původu: Menghai. Ročník 2018 (sklizeň) - 2019 (lisování).