Jedná se o prvotřídní typ japanského zeleného čaje, ovšem tvarovaného tzv. čínskou methodou. Tvar lísků není plochý a rovný, ale zakroucený srpkovitý. Nálev je světlezelené barvy. Čaj i po několikerém zalití vydá v šálu vzácné aróma, milci čaje označované co „chlebovitost“.
Nezastiňovaný zelený čaj typu Sencha pěstovaný na horských terasovitých zahradách z oblasti Hamamatsu v provincii Shizuoka.
"Zlaté překrásné obočí" - slavný červený čaj z pronincie Fujian. Tvar svinutého lístku připomíná dívčí obočí a zlaté nádechy jsou způsobeny výraznou přítoností ocmýřených tipsů. Jedná se o plně fermentovaný čaj s výroznou sladkostí v chuti.
Květ ibišku súdánského - oblíbený osvěžující nápoj v Levantě i na Jamajce (Aqua de Jamaica). Aktuelně v nabídce karkade původu egyptského.
Ochucený černý čaj s kousky strouhaného kokosu. V Dobrých čajovnách podáván pod názvem "Malajský tygr".
Kvalitní, přírodně zrající čínský lisovaný „raw“ čaj Lao Shu Bing Cha („Divočák“) – lístky z divoce rostoucích čajovníků, lisované do tvaru koláče zrající přírodní formou „sheng“.
Svěží variace na klasickou recepturu: ovonění bergamotem toliko lehké, chuťo obohacena pomerančovou a citronovou kůrou.
"Melounová semínka z oblsti Liu An" - věhlasný čaj z provincie Anhui. Nezvyklého vzheldu tmavého listu a nebývale svěží trávové chuti je dosaženo ručním tvarováním sklizeného čaje v pánvích vyhřívnaých dřevem, opakovaným dosušováním v bambusových koších nad dřevěným uhlím a finálním ručním tříděním "lístek po lístku".
"Dračí studna" - Tygří pramen - nejvyšší třída slavné sorty čaje z okolí města Hangzhou (prov. Zhejiang). "Čaj roku 2002". Long Jing tento je zpracováván výhradně ručně ve velkých vyhřívaných mísách. Průzračný nálev světle zelené barvy chutná a voní velejemně (lehce po oříšcích) i po několika zalitích.
Tradiční ovoněný čínský zelený čaj, oblíbený zejména v provincie Guangdong. Základní surovinou je výběrový zelený Mao Jian ("ochmýřené vrcholky"), opojná vůně květu magnolie dodává čaji též v chuti zvláštní a velice příjemný pocit sladkosti.
Výhradně ručně zpracovaný a nad ohněm dosušovaný černý čaj z divokých džunglových čajovníků.