Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Čaje Počet produktů: 126

na stránku
Zobrazují se 37 – 54 z 126 položek
  • "Puer císařského dvora", alternativně nabízený též podn názvem Imperial Puer je tmavý čaj puer typu "shou" zpracovaný z vrcholných jarní tipsů čajovníku v oblasti Lin Cang na jichovýchodě Yunnanu. Nálev velmi jemné chuti a vůně, bez sebemenší stopy hořkosti při opakovaném zalití.

  • „Květy skořicovníku“ - tradiční čínská receptura. Zelený čaj  z provincie Anhui ovoněný drobnými kvítky osmantu vonného (lat. Osmanthus fragrans, v překladech někdy též skořicovník či oliva libovonná). 

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších v horské oblasti Ha Giang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu. 

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších než 100 let v horské oblasti Hagiang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.

  • "Žluté výhonky" - žlutý čaj nejvěhlasnější. Tajuplné postupy výroby tohoto čaje v horských údolích provincií Yunnan a Sichuan přinášejí čaj opředený legendami. Žlutavý nálev, zastřená vůně, skrytá síla - toť atributy jeho.

  • Základní sorta zeleného japanského čaje, určená ku běžnému pití. Plochý lístek světlezelené barvy a nálev charakteristické vůně pro japanský čaj. Lístky z čajovníku Kabukita, sklízené v období First Flush a Second Flush v oblasti Uji, prefektura Kyoto.

  • Specificky japanská delikatesa. V překladu znamená "čaj s neleštěnou rýží". Zelený čaj typu Bancha, obohacený smíchaním s praženou rýží. Touto kombinací získává své lákavé aróma a neobvyklou chutť. 

  • Ekscelentní, vysoce znamenitý japonský zelený čaj. Lahoná chuť a svěží trávová vůně jara dává prožít v šálku dotek nebes. Tento čaj patří k nejvýše ceněným produktům říše Nipponu. Jarní sklizeň na zastíněných zahradách zárukou jest požitku nevšeního.

  • Delikátní čaj se specifickým aróma. V překladu znamená "Zlehka pražený čaj". Pražené řapíky světle hnědé barvy. Nálev hnědavé barvy, vůně čerstvě pečeného chleba. Doporučuje se zejména co vhodný nápoj po vydatném obědě.

  • Čajová zajímavost: Japanský zelený čaj zpracovaný tradiční methodou, při níž fermentaci zabráněno jest nikoli parou, ale horkým vzduchem v kovové pánvi ("kama" v japonštíně pánev).

  • Čaj zvaný stonkový či též řapíkový. V pádě tomto jedná se o vedlejší produkt vznikající při výrobě nejvybranějšího čaje Gyokuro. Světle zelené řapíky s příměsí nestejnoměrných lístků, nálev svěží zelené barvy a výrazně trávové  vůně.

  • Eksklusivní japanská specialita, používaná při čajovém obřadu japanském. Čerstvý zelený čaj ze zastiňovaných zahrad, velejemně mletý. Prášek svěle zelené barvy, silného trávově čerstvého aroma.

  • Varieta práškového čaje Matcha, používaná v japanské kuchyni co ingredience do pokrmů rozličných.

  • Nový representant výběrového BIO - Matcha k čajovému obředu - vyšší třídy USUCHA.

  • Nejtypičtější čaj japonského trhu. "Čaj roku 2006". Sorta proslulá zejména svým pečlivým zpracováním.

  • "Čaj roku 1995, 2014 a 2015". Jedná se o prvotřídní typ japonského zeleného čaje, tvarovaného všakčínskou metodou.

  • "Zlaté ochmýřené vrcholky" - nejvyšší třída mezi čínskými červenými čaji, čajová delkatesa z provincie Yunnan. Pouze pečlivě vybrané vrcholové výhonky zlatavé barvy, jemně svinované.

  • Návrat ztraceného syna do nabídky Dobré čajovny. Vrcholové tipsy z letní sklizně jemně fermentované, v pádě tomto z oblasti Feng Qing na východě provincie Yunnan.

Zobrazují se 37 – 54 z 126 položek