Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States
"Puer císařského dvora", alternativně nabízený též podn názvem Imperial Puer je tmavý čaj puer typu "shou" zpracovaný z vrcholných jarní tipsů čajovníku v oblasti Lin Cang na jichovýchodě Yunnanu. Nálev velmi jemné chuti a vůně, bez sebemenší stopy hořkosti při opakovaném zalití.
Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších v horské oblasti Ha Giang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.
Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších než 100 let v horské oblasti Hagiang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.
Základní sorta japanského zeleného čaj, určená ku běžnému pití. Plochý lístek světle zelené barvy a nálev charakteriscké vůně pro japonský čaj.
Specificky japanská delikatesa. V překladu znamená "čaj s neleštěnou rýží". Zelený čaj typu Bancha, obohacený smíchaním s praženou rýží. Touto kombinací získává své lákavé aróma a neobvyklou chutť.
Excelentní, vysoce znamenitý japonský zelený čaj. Lahodná chuť a svěží trávová vůně jara dává prožít v šálu dotek nebes. Tento čaj patří k nejvýše ceněným produktům říše Nipponu. Pečlivá sklieň na zastíněných zahradách jest zárukou požitku nevšedního. Temně zelený prochý subtilní listek stejnoměrné velikosti, čerstvé trávové chuti a delikátní nasládlé vůně.
Delikátní čaj se specifickým aróma. V překladu znamená "Zlehka pražený čaj". Pražené řapíky světle hnědé barvy. Nálev hnědavé barvy, vůně čerstvě pečeného chleba. Doporučuje se zejména co vhodný nápoj po vydatném obědě.
Japonský zelený výběrový čaj typu Kabusecha (částečně zastiňovaný Sencha). Vhodný zejména ku osvěžení v horkých letních měsících. Jedinečný způsob přípravy spočívá v použití studené vody zchlazené ledem k přípravě prvního lehodného nálevu. Příprava dalších nálevů jž obvyklá - jako u čaje Sencha.
Čajová zajímavost: Japanský zelený čaj zpracovaný tradiční methodou, při níž fermentaci zabráněno jest nikoli parou, ale horkým vzduchem v kovové pánvi ("kama" v japonštíně pánev).
Čaj zvaný stonkový či též řapíkový. V pádě tomto jedná se o vedlejší produkt vznikající při výrobě nejvybranějšího čaje Gyokuro. Světle zelené řapíky s příměsí nestejnoměrných lístků, nálev svěží zelené barvy a výrazně trávové vůně.
Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "hustý čaj"). Výběrový produkt slvné kyótské firmy Marukyu Koyamaen.
Eksklusivní japanská specialita, používaná při čajovém obřadu japanském. Čerstvý zelený čaj ze zastiňovaných zahrad, velejemně mletý. Prášek svěle zelené barvy, silného trávově čerstvého aroma.
Varieta práškového čaje Matcha, používaná v japanské kuchyni co ingredience do pokrmů rozličných.
Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "řídký čaj").
Nečajová specialita z Japanu (prefektura Shizuoka) ručně sbírané listy divoké střešně (druh sakury), zpracované rovněž ručně ve stylu oolongu. Pouhých několik listů umožní připraviti více nálevu přírodně vonného nápoje.