Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Čaje Počet produktů: 127

na stránku
Zobrazují se 37 – 54 z 127 položek
  • Originelní čajové koření na rýži Takada (zelený čaj, mořské řasy, sezam, sušený tuňák, sůl).

  • "Puer císařského dvora", alternativně nabízený též podn názvem Imperial Puer je tmavý čaj puer typu "shou" zpracovaný z vrcholných jarní tipsů čajovníku v oblasti Lin Cang na jichovýchodě Yunnanu. Nálev velmi jemné chuti a vůně, bez sebemenší stopy hořkosti při opakovaném zalití.

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších v horské oblasti Ha Giang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu. 

  • Objev čajové ekspedice Dobré čajovny za divokými čajovníky 2016. Čaj ručně sbíraný z čajovníků starších než 100 let v horské oblasti Hagiang v horách severního Vietnamu (nad 1.000 m.n.m.). Čaj typický mohutností své vůně i chuti v šálu.

  • "Žluté výhonky" - žlutý čaj nejvěhlasnější. Tajuplné postupy výroby tohoto čaje v horských údolích provincií Yunnan a Sichuan přinášejí čaj opředený legendami. Žlutavý nálev, zastřená vůně, skrytá síla - toť atributy jeho.

  • Základní sorta japanského zeleného čaj, určená ku běžnému pití. Plochý lístek světle zelené barvy a nálev charakteriscké vůně pro japonský čaj.

  • Specificky japanská delikatesa. V překladu znamená "čaj s neleštěnou rýží". Zelený čaj typu Bancha, obohacený smíchaním s praženou rýží. Touto kombinací získává své lákavé aróma a neobvyklou chutť. 

  • Excelentní, vysoce znamenitý japonský zelený čaj. Lahodná chuť a svěží trávová vůně jara dává prožít v šálu dotek nebes. Tento čaj patří k nejvýše ceněným produktům říše Nipponu. Pečlivá sklieň na zastíněných zahradách jest zárukou požitku nevšedního. Temně zelený prochý subtilní listek stejnoměrné velikosti, čerstvé trávové chuti a delikátní nasládlé vůně.

  • Delikátní čaj se specifickým aróma. V překladu znamená "Zlehka pražený čaj". Pražené řapíky světle hnědé barvy. Nálev hnědavé barvy, vůně čerstvě pečeného chleba. Doporučuje se zejména co vhodný nápoj po vydatném obědě.

  • Japonský zelený výběrový čaj typu Kabusecha (částečně zastiňovaný Sencha). Vhodný zejména ku osvěžení v horkých letních měsících. Jedinečný způsob přípravy spočívá v použití studené vody zchlazené ledem k přípravě prvního lehodného nálevu. Příprava dalších nálevů jž obvyklá - jako u čaje Sencha.

  • Čajová zajímavost: Japanský zelený čaj zpracovaný tradiční methodou, při níž fermentaci zabráněno jest nikoli parou, ale horkým vzduchem v kovové pánvi ("kama" v japonštíně pánev).

  • Čaj zvaný stonkový či též řapíkový. V pádě tomto jedná se o vedlejší produkt vznikající při výrobě nejvybranějšího čaje Gyokuro. Světle zelené řapíky s příměsí nestejnoměrných lístků, nálev svěží zelené barvy a výrazně trávové  vůně.

  • Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "hustý čaj"). Výběrový produkt slvné kyótské firmy Marukyu Koyamaen.

  • Eksklusivní japanská specialita, používaná při čajovém obřadu japanském. Čerstvý zelený čaj ze zastiňovaných zahrad, velejemně mletý. Prášek svěle zelené barvy, silného trávově čerstvého aroma.

  • Varieta práškového čaje Matcha, používaná v japanské kuchyni co ingredience do pokrmů rozličných.

  • Matcha - jemně mletý práškový zelený čaj, v pádě tomto ručně sbíraný; určený k čajovému obřadu (tzv. "řídký čaj").

  • Nečajová specialita z Japanu (prefektura Shizuoka) ručně sbírané listy divoké střešně (druh sakury), zpracované rovněž ručně ve stylu oolongu. Pouhých několik listů umožní připraviti více nálevu přírodně vonného nápoje.

Zobrazují se 37 – 54 z 127 položek