"Puerové mini-koláčky" - novinka v nabídce. Výběrový Pu Er typu "shou" lisovaný do malých koláčků. Porce 8-9g vhodná na jednu konvičku, po snadném rozpůlení pak i na gaiwan. Čaj vhodný k opakovanému zalití.
Z Levanty přivážená specielní odrůda máty (Menta spicata ev. Maroccan), ku přípravě čaje typu Touarég vhodná.
„Jasmínový čaj“ - klasická čínská receptura. Zelený čaj ovoněný květem jasmínu arabského.
Vyšší třída jasmínového čaje (typu "Ptačí jazýček"), v epesní plechovku balená.
Jasmínový čaj - "Ptačí jazýček" - (doslova „špička vrabčího jazýčku“). Delikátní sorta fujianského jasmínového čaje. Drobné tmavě zelené ploché lístečky, stejnoměrně svinuté, s typicky minimálním výskytem jasmínových květů. Přesto však tento čaj vyniká pronikavou vůní jasmínu a výraznou chutí.
Lahodný černý čaj typu Second Flush z oblasti Dankuta, konkrétně za zahrady Guranse (soused oblíbené čaj.plantáže Kuwapani, dlící aktuelně mimo provoz).
Na jižních svazích majestátního Himálaje, podařilo se usilovným nepálským družstevníkům přivésti na světlo čajového světa plnohodnotný černý čaj vysokohorského typu. Ikdyž bylo jejich snažení dlouho bráněno zkorumpovanou vládou a soukromý sektor byl utlačován, podařilo se vytvořit malá družstva drobných pěstitelů, kteří se zaměřili na kvalitu a čistotu....
V překladu "Zelený čaj" - pěstovaný na mlžných svazích pohoří Jirishan na nejjižnějším pobřeží korejském. Sbírá se a výhradně ručně zpracováná toliko ve 30denním období na přelomu dubna a května. CO - čaj je pěstován bez použití chemických hnojiv a postřiků a je certifiková jako BIO.
Dárková varieta věhlasného korejského zeleného čaje, pěstovaného v pohoří Jiri Shan v naprosto ekologických podmínkách na farmě našeho dvorního dodavatele pana Cho.
Pozoruhodný vedlejší produkt zpracování rychleného typu čaje Puer (Shou). Během opakovaného procesu dlouhodobého zrání usazují se ve spodní části vrstev čaje hrudky, které se po čase odloupnou a usuší. Důsledkem tohoto procesu jest Puer, který is i během mnohonásobného zalití zachová nezvyklou jemnost vůně a delikátnost chuti. V Číně též označován jako...
Dodatečně fermentovaný, v Evorpě dříve neobvyklý tmavý čaj z jihočínské provincie Yunnan. Temně hnědý list s šedavým leskem na povrchu. Tento čaj vyznačuje se typicky specifickým (zemitým) aróma starých buddhistických klášterů. Vyžaduje delší čas pro luhování, v šálu pak vydá nálev až kávově temné barvy. Po prvním překvapení chutná podmanivě.
"Buddhův čaj z ostrova Putuo" - balený v originelní krabičce. Jeden z pěti nejvěhlasnějších čajů Číny. Téměř dvaapůltisíciletá tradice jest nepochybnou zárukou, že čaj tento pěstovaný v zahradách mezi kláštery buddhistickými na ostrůvku v moři Východočínském a výhradně ručně zpracovávaný kvalitou superiorní oplývati bude.
Věhlaský čaj z provincie Anhui. Stejnoměrný lístek černé barvy, svinutý do drobných jehliček. V Evropě znám pod zkomoleným názvem Keemun podle místního názvu poněkud méně pohostinného města Qi Men a stejnojmenného okresu (v překladu "Velká brána").
"Hedvábné výhonky qimenské" - Čaj roku 1999 z provnincie Anhui. Jarní výhonky pečlivě svinuté, kudrnatě načechrané. Nálev velevonný, sladce vonný i vydatný zároveň.